Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam, zorg goed voor ze!

Acces Bars

 een  ontspannings moment voor lichaam en geest middels drukpunten op het hoofd 

Ervaar jij strijd, onrust, vermoeidheid of lichamelijke klachten in je leven? Ervaar jij het leven als zwaar en vermoeiend? Zou jij willen dat jij dit kon veranderen? Óf heb jij gewoon behoefte aan een heerlijk relaxmoment voor jezelf? Een Access Bars behandeling is een geweldige methode om rust en ontspanning in zowel je hoofd als je lijf te krijgen.

Je hoofd bezit 32 drukpunten (Bars) waarin jij onbewust allerlei ballast hebt opgeslagen. Alle oordelen, overtuigingen, emoties, gedachten en aannames die je in je leven eigen hebt gemaakt sla je in die punten op. Je kunt je voorstellen dat er zo blokkades in je lichaam ontstaan, waardoor je minder lekker in je vel komt te zitten.

 

HOE ZIET ZO'N BEHANDELING ER UIT?

Tijdens een Access Bars behandeling zorgen we ervoor dat jij zo comfortabel en relaxed mogelijk ligt, dat is belangrijk want het helpt je beter om te kunnen ontspannen, en uiteindelijk de energie beter te kunnen laten stromen. Wil jij lekker kletsen tijdens deze behandeling? dat kan, het heeft geen nadelig effect op het resultaat. 

Met mijn vingers zal ik de 32 drukpunten op het hoofd licht aanraken, zodat er weer ruimte komt in jouw systeem en de energie goed kan stromen. Je zult dit ervaren als een heerlijk relaxmoment voor jezelf.

Je zult ontspannen, genieten en loslaten. Hoe fijn is dat?

De behandeling duurt in totaal 60 minuten, daarna laat ik je rustig bijkomen van de behandeling onder het genot van een kopje thee of koffie.

 

IS ACCES BARS GESCHIKT VOOR MIJ?

Acces bars is geschikt voor iedereen! van groot tot klein en van jong tot oud!

 

ZIJN ER BIJWERKINGEN?

Nee, acces bars kent geen bijwerkingen, tijdens de behandeling kun je wat moe worden, je buik voelen rommelen en sommige mensen ervaren wat tintelen.

 

WAT ZIJN DE TARIEVEN?

Een behandeling met Acces bars duurt 60 minuten en kost 70 euro