Behandelingen (Medisch) Pedicure

 

Basis Pedicurebehandeling Max 30 Minuten 32,50

Basis behandeling met kort voetonderzoek, knippen van nagels en behandeling van voorkomende problematiek. incremen van de voeten en incl lakken van nagels met gewone lak* (indien gewenst)

Basis Pedicure behandeling Max 40 Minuten 35,00

basisbehandeling als bovenstaande maar geschikt voor de voeten die meer zorg nodig hebben. ( overmatig veel eelt, meerdere schimmelnagels,  kloven of een combinatie van voetproblemen)

Spa Pedicurebehandeling Max 60 Minuten 49,50

Basis pedicurebehandeling uitgebreid met voetenscrub, warme compressen en voetmasker

 

Kleine Pedicurebehandeling Max 20 minuten 20,00

U kunt voor een kleine pedicurebehandeling kiezen indien deze niet langer duurt dan 20 minuten, dat geld voor bv het verwijderen van een likdoorn, het behandelen van kloven of enkel en alleen uw nagels knippen. in het online reserveringssysteem hebben wij deze opgedeeld om de keuze makkelijker te maken.

 

Pedicurebehandeling i.c.m Gellak Max 55 minuten 41,50 

Basis Pedicurebehandeling i.c.m gellak, een nagellak die wordt uitgehard onder een uv/ledlamp waardoor deze lak niet beschadigd en zijn glans niet verliest. wij hebben ruime keuze uit verschillende kleuren. wilt u alleen gellak gezet hebben zonder een pedicurebehandeling? uiteraard is dit ook mogelijk. kosten hiervoor bedragen 20,00. 

 

Camouflagebehandeling bij Schimmelnagels Max 60 minuten 45,00 

Basis pedicurebehandeling waarbij we de nagels voorbereiden op de speciale camouflagegel. deze gel camoufleert uw schimmelnagels en zorgt ervoor dat deze mooi te lakken zijn. indien gewenst uit te breiden met gellak.

 

Controle Afspraak Max 10 minuten 10,00 

Controle afspraak na behandeling van een ingroeiende nagel of diepe likdoorn

 

Nagelreparatie Max 20 minuten 17,50

In deze behandeling repareren wij een nagel die is ingescheurd of volledig is afgescheurd. door deze handeling beschermen we het nagelbed en zorgen we ervoor dat de nagel weer mooi gaat uitgroeien