loopbaancoaching

 

Herken je het gevoel dat je eigenlijk iets anders wilt maar niet weet wat precies? Of misschien heb je een te gekke baan maar wil je graag kijken of er nog iets te verbeteren valt. Soms is het lastig om buiten de lijntjes te kijken omdat het grote plaatje ons dwingt om onze eigenlijke verlangens achteruit te zetten, denk maar eens aan die hele mooie nieuwe uitdaging die je toch niet aannam omdat je er veel minder zou verdienen, of die baan die jou op je lijf geschreven was maar die je liet schieten omdat je dacht niet geschikt te zijn. 

Samen met jou ga ik kijken waar je echte talenten liggen en wat jou echt gelukkig maakt, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat en de juiste keuze's  maakt.

 

Wat gaan we doen?

door gesprekken en oefeningen gaan we erachter zien te komen wat jij echt wilt in dit leven, dit alles is een proces wat jou aan het werk gaat zetten met je innerlijke zelf, want jij bent uiteindelijk de enige die weet wat goed voor jou is. 

 

Herken je dit?

ik wil graag iets anders maar ik weet niet wat....

dit zou een mooie kans zijn maar ik durf de stap niet te zetten.......

Ik weet niet of ik dit wel kan........

ik heb last van stress..........

ik haalt geen voldoening uit mijn werk......

 

Zou het niet mooi zijn om deze herkenningspunten positief om te draaien?  Maak vrijblijvend een afspraak en dan gaan we daar samen aan werken.