Voet Vitaal Twente

Medisch Pedicure & Schoonheidsspecialiste 

Privacyverklaring

Dit is het Privacybeleid van Voet Vitaal Twente In dit Privacybeleid zetten we uiteen hoe we omgaan met de privacy van onze klanten en websitebezoekers.

Inleiding

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle informatie die u van Voet vitaal ontvangt of aan Voet Vitaal verstrekt. Voet Vitaal verwerkt privacygevoelige informatie of persoonsgegevens door middel van de intake's die worden afgenomen voorafgaand aan uw behandeling of door middel van het verkrijgen van uw naw gegevens na het maken van een online afspraak. Voet Vitaal. hecht groot belang aan de privacy van haar klanten en betracht daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Voet Vitaal verwerkt data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Gebruik van persoonsgegevens

Als u gebruikmaakt van onze diensten, stelt u bepaalde gegevens ter beschikking aan Voet Vitaal. Voet Vitaal bewaart en gebruikt alleen persoonsgegevens die direct door u verstrekt zijn, of informatie waarvan duidelijk is dat deze beschikbaar is gesteld om te worden bewaard of om te worden gebruikt tijdens uw behandeling. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan zoals beschreven in dit Privacybeleid, of zoals logisch zou zijn voor het verlenen van optimale dienstverlening. Gegevens worden waar nodig wel intern, maar niet met derden gedeeld. onze gegevens worden alleen bij hoge uitzondering bewaard, en enkel op uw klantenkaart, voet vitaal slaat vanaf 1 januari 2018 niets meer digitaal van u op

Cookies

In onze website maken we gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van de site wordt meegestuurd en lokaal op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Op deze website maken we gebruik van Google Analytics (onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google) om anonieme bezoekersgegevens te kunnen analyseren en onze website te verbeteren. Google kan verplicht worden deze gegevens aan derden te verschaffen. De meeste browsers accepteren standaard cookies, maar meestal is dit ook uit te zetten. Dit kan er wel in resulteren dat een website niet meer goed of volledig werkt. We adviseren daarom in plaats daarvan regelmatig uw cookies te verwijderen.

Nieuwsbrief en contactformulier

Voet Vitaal brengt een nieuwsbrief uit om klanten op de hoogte te houden van haar producten en/of diensten. Als u wat bij ons besteld of u schriftelijk akkoord geeft tot het toevoegen van uw gegevens aan onze mailingslijst, wordt uw e-mailadres automatisch aan de lijst met abonnees toegevoegd. In onze nieuwsbrief kunt u zich via een link uitschrijven voor de nieuwsbrief. Als u op onze website een online afspraak maakt of als u ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u verstrekt bewaart zo lang als nodig om uw bericht of e-mail volledig en correct te kunnen afhandelen. Voor andere commerciële doeleinden worden uw gegevens nooit verstrekt!

Informatieverstrekking aan derden

Uw (persoons)gegevens worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze website staan buttons die naar sociale media verwijzen. Deze buttons worden door derden gebruikt om uw persoonsgegevens te verzamelen. In het Privacybeleid van deze derden leest u hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Beveiliging

Voet Vitaal treft beveiligingsmaatregelen om misbruik van of onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. De volgende specifieke maatregelen worden getroffen:

  1. toegang tot persoonsgegevens vereist invoering van een gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Van onze website houden we statistieken bij, maar deze blijven te allen tijde anoniem, en zijn alleen te bekijken door invoering van wachtwoord en gebruikersnaam door Voet vitaal zelf.
Privacybeleid van derden

Ons Privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met onze website. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier verwerken. Daarom raden we u aan om het privacybeleid van deze websites te lezen alvorens u ze gebruikt.

Wijzigingen

Zo nu en dan brengt Voet Vitaal wijzigingen aan in haar Privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor om ons Privacybeleid aan te passen en raden u aan om dit Privacybeleid regelmatig opnieuw te lezen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Inzage in en wijziging van uw gegevens

Op verzoek kunnen we uw  persoonlijke gegevens verwijderen uit onze databases en softwareapplicaties. Als u vragen of zorgen heeft over ons Privacybeleid, of als u uw persoonsgegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Welke gegevens slaat Voet vitaal op?

Voor de behandelingen waarbij het noodzakelijk is dat wij op de hoogte zijn van uw gezondheid en eventuele risico's hierin zijn wij genoodzaakt deze medische gegevens aan u te vragen en ze op te slaan voor verdere vervolgbehandelingen, deze gegevens blijven strikt eigendom van voet Vitaal en worden niet gedeeld met derden zonder uw schriftelijke toestemming. u bent gemachtigd deze informatie te alle tijde op uw verzoek in te zien. deze gegevens worden door voet vitaal niet online bewaard, enkel op uw papieren klantenkaart.

Voet Vitaal heeft m.b.v de Provoet tool de geeiste stappen doorlopen om te voldoen aan de nieuwe wet AVG, dit houd in dat u bij ons in de pratijk moet tekenen dat u op de hoogte bent van ons privacybeleid