Jij verzorgt je huid, ik verbeter jou huid!

 

Ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste die naast het verbeteren van je huid je ook heerlijk in de watten legt? dan ben je aan het juiste adres!  De producten van Refan maken het mogelijk uw huid een boost te geven en u tegelijk het wellness gevoel te geven, tel daarbij op de heerlijke massage en u gaat compleet ontspannen de deur uit.

Door het combineren van verschillende technieken kunnen we mooie resultaten behalen, erger je je aan die rimpeltjes/fijne lijntjes of heb je een onrustige huid? neem eens contact op voor een gratis huidcheck, samen kijken we wat ik voor je huid kan betekenen!

 

U kunt bij mij terecht voor huidverbeterende behandelingen maar ook voor een heerlijk ontspanningsmoment. alleen uw wenkbrauwen epileren? ook dat is mogelijk.

 

Onder het kopje tarieven vindt u onze behandelingen en de tarieven

 

Wij werken met Refan Cosmetic's, door het uitgebreide aanbod is er voor elke huid een goed en betaalbaar product, geen behandeling maar wel onze heerlijke producten gebruiken? dat kan! kom eens naar onze Refan shop in Enschede of bezoek de shop online www.refanbeauty.nl