Voet Vitaal Twente

Medisch Pedicure & Schoonheidsspecialiste 

Wie zijn wij?

Wanneer u bij ons in de salon komt hopen wij u een heerlijk moment voor uzelf te kunnen geven, optimaal ontspannen en 100% tevredenheid wanneer u de salon verlaat, dat is waar wij naar streven!
Onderstaand vindt u een foto met beschrijving van ons, zodat u, voordat u komt al een beetje kennis met ons heeft kunnen maken!

Anouk Regtop

Mijn naam is Anouk Regtop, Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en Microblading specialiste. Ik ben 32 jaar oud en inmiddels al weer meer dan 10 jaar werkzaam in dit prachtige vak en mijn eigen praktijk .Ik ben werkzaam in Oldenzaal en Enschede. U kunt mij treffen voor alle bovenstaande behandelingen. Mijn streven is u met de hoogst mogelijke kwaliteit en tevredenheid te behandelen. Of het nu gaat om uw voeten of uw wenkbrauwen.

Laura Hunt

Mijn naam is Laura Hunt, 29 jaar oud en werkzaam in Enschede als Schoonheidsspecialiste en visagiste. U kunt bij mij terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen en make up opdrachten, ook zet ik wimperextensions, wilt u meer over mij weten? bezoekt u dan mijn website www.ljhvisagie.nl

De Salon's

U vindt ons op de volgende adressen:
Andoorn 11 Oldenzaal
Voortsweg 108 Enschede
Beide salon's bevinden zicht op de eerste etage, houd er rekening mee dat wij helaas geen beschikking hebben over een lift.
In beide salon's is het mogelijk te pinnen